FAQ’s

Subtitle

Kan ik online boeken?

Ja, je kunt online een boeking maken. Gebruik hiervoor het online systeem: boek nu!

Wij zijn met z’n tweeën, worden we dan bij andere in het team geplaatst?

Nee, je wordt bij ons nooit bij andere in het team geplaatst. Je speelt altijd alleen met jouw eigen teamgenoten. Je boekt dus per team en of je nu met z’n tweeën of zessen mee doet, dat maakt niet uit.

Ik wil dit met mn bedrijf boeken, kan dat?

Ja dat kan! Je kunt met je collega’s, vrienden, teamgenoten en familie mee doen. Voor bedrijven kun je een factuur op naam aanvragen. Neem gerust even contact op.

Kan ik meerdere teams tegelijk boeken?

Ja, je kunt vier teams boeken. Deze kunnen tegelijker tijd starten en tegen elkaar racen. De maximale capaciteit is 24 spelers.

Ik kom met mijn familie, is de route kinderwagen toegankelijk?

De route is niet helemaal rolstoel vriendelijk. Je kunt dan een stukje omlopen om wel op de juiste plekken te komen maar er is 1 opdracht in het spel waar dit lastig is. Zeker voor een rolstoel. Kinderwagen kan wel omhoog. Als je vragen hebt hierover, neem dan gerust even contact op via de email.

Hoe kan ik betalen? En hoe zit het met de borg?

De betaling zal bij de game master plaats vinden. De borg dient apart te worden betaald aan het begin en zal in een envelope worden gedaan tijdens het spel. Als je terug komt en alle materialen zijn in orde, dan krijg je de borg weer terug. Controleer ook altijd zelf of dat alle materialen in goede staat zijn als je ze ontvangt. Mocht er iets kapot zijn, meld dat dat meteen aan de game master. De borg zal ook in contant meegenomen moeten worden.

Hoe kan ik annuleren?

Dat kan tot 24 uur van te voren via de mail. Stuur ons een mail met je reserveringsbevestiging en dan maken wij het in orde. Als je na de 24 uurs regeling annuleert, dan zul je toch de betaling moeten doen.

Waar start het spel?

Het spel start met een korte briefing op de Benthemstraat 30 in Rotterdam. Hier eindig je ook.

Kan ik nog even naar de WC bij de startlocatie?

Nee, er is geen wc beschikbaar gezien de briefing buiten wordt gegeven.